Sinterklaas in Appelscha

Welkom Sinterklaas

Lieve kinderen,

Wat gaat de tijd toch snel. De Pieten en ik zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor onze reis  naar Nederland; hebben we genoeg strooigoed, hebben we genoeg en vooral de juiste cadeautjes bij ons. Welke Pieten gaan mee naar Appelscha en meer van dat soort zaken. Appelscha daar worden wij altijd heel blij van, dat vinden wij altijd zo gezellig!!! Alle Pieten willen altijd mee naar Appelscha maar helaas kan ik er maar een aantal meenemen.

Met de vrijwilligers van WSA (Werkgroep Sinterklaas Appelscha) hebben de Hoofdpiet en Sinterklaas al weer enkele malen contact gehad om bepaalde zaken te regelen. Wat er allemaal precies gaat gebeuren is voor ons ook altijd een grote verrassing; gebeuren er weer vreemde dingen? IK weet het niet en ook de Hoofdpiet en piet Julio die hier bij mij zitten kijken mij vragend aan.

Wat we inmiddels wel weten dat we op een andere plaats in het dorp gaan aankomen. Volgens de Hoofdpiet komen op zaterdag aan het eind van de middag aan bij het Verscentrum (daar bij de bakker en slager). Waarschijnlijk is het dan al donker, dat vinden we wel een beetje spannend, maar toch ook wel weer gezellig. Wat er allemaal precies gaat gebeuren en op welke plaats staat allemaal wel in de deze Sinterklaaskrant en het komt ook allemaal op posters te staan die straks in Appelscha komen te hangen

De afgelopen 2 jaar waren voor Sinterklaas en de Pieten ook heel moeilijk met die rare ziekte waardoor we geen feest mochten vieren en jammer genoeg maar heel kort bij jullie mochten zijn. Hopelijk gaat dat dit jaar allemaal weer normaal; Sinterklaas en de Pieten hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Tot gauw!!

Groeten van Sinterklaas, en alle Pieten