Dagboek

Pietenpret

Wat was het weer gezellig gistermiddag. De Pieten en ik gingen de winkels bezoeken in Appelscha. Onderweg kwamen we veel kinderen tegen die nog even met ons op de foto wilden. Ook kwamen wij weer veel oude bekenden tegen waar Sinterklaas dan nog even een praatje mee kon maken. Gezellig!!!!

Zoals gebruikelijk eindigden wij weer bij de manege waar de kinderen (wat was het daar druk!!!!) onder begeleiding van of met de Pieten enkele rondjes op een pony mochten rijden. Wij zijn helaas nog maar enkele dagen in Appelscha omdat het al weer 1 december is. Wel worden het nog een paar drukke dagen want we moeten nog veel schoenen vullen en we moeten nog naar de scholen en zo zijn er nog wel een paar afspraken waar Sinterklaas of de Pieten naar toe moeten. Gelukkig houdt Hoofdpiet dit goed voor mij bij.

Ik bedenk mij net dat ik door alle drukte vergeten ben jullie te bedanken voor de gezellige feestmiddag op de Roggeberg vorige week. Zo gezellig om jullie daar eventjes te spreken en bezig te zien met de spelletjes. De Pieten hebben mij inmiddels eerlijk verteld dat zij in hun tent in slaap waren gevallen en dat ze daarom te laat waren. Ze hebben allemaal wat extra schoentjes moeten vullen, maar eigenlijk vinden ze dat juist weer zo leuk om te doen.

Ik hoop dat ik jullie de komende dagen nog eventjes tegen kom.

Tot gauw.