Dagboek

We zijn weer in Appelscha

Wat was het druk en vooral heel gezellig bij onze aankomst in Appelscha. Het was nog wel eventjes zoeken naar de juiste route om op het Boerenstreekplein te komen. Bijna waren we weer naar de vaart gegaan maar gelukkig hoorden we jullie roepen en zingen zodat we er toch nog op tijd waren.
Wij vinden het altijd hartverwarmend zoals jullie ons verwelkomen met prachtig gezongen liedjes, de muziek van het Smeilorkest maar ook het welkomstwoord van mevrouw Esther Verhagen die als loco burgemeester stiekem de ambtsketting van de burgemeester had omgedaan.

Zou de burgemeester deze al weer terug gevonden hebben of zoekt hij nog steeds. Ook ben ik persoonlijk erg blij met de vele prachtige tekeningen die ik van jullie heb gekregen. Computerpiet is druk bezig om deze tekeningen op de website te zetten. Sommige tekeningen zijn zo mooi dat ik deze in mijn slaapkamer heb opgehangen.
Wat was Klungelpiet trouwens weer aan het knoeien. Hoofdpiet en ik weten nog steeds niet precies wat dat moest worden. Hoofdpiet zegt dat het een soort van tent moest voorstellen waar je in kunt kamperen. Ik heb inmiddels begrepen dat jullie voorbeelden van kampeerspullen gaan maken.

We hebben weer een druk programma in Appelscha de komende tijd. Zo gaan enkele Pieten komende donderdag weer bij de scholen langs en hebben we zaterdag 23 november al weer het gezellige feest in de recreatiezaal van de Roggeberg. Daar hebben we allemaal heel veel zin in.
Tussendoor moet we natuurlijk ook nog heel veel schoentjes vullen.
Tot gauw!!
Sinterklaas en Hoofdpiet