Dagboek

Wat een feest

Wat hebben we vrijdag en zaterdag gonoten. De ondernemersvereniging had vrijdag een verrassing voor ons en Zaterdag hadden we natuurlijk het grote kinderfeest. Van al die drukte zijn de Pieten nu wel een beetje moe.

Lees meer: Wat een feest

Winkelloop

Wat een drukke dat was het weer. Zoals elk jaar zijn Sinterklaas en de Pieten de winkels langs geweest en 's middags hebben we bij de manege RCA met de kinderen op de pony's gereden. Voor Sinterklaas was er een bijzonder vervoersmiddel geregeld. Hij werd samen met Hoofdpiet de hele dag in een heuse Mercedes rond gereden.

Lees meer: Winkelloop

Intocht in Appelscha

Wat een spannende intocht. Het zag er even naar uit dat niet alle Pieten op de boot konden. Gelukkig is het allemaal gelukt.
In de sluis was het ook even schrikken. Hoofdpiet dacht dat de vaart leeg liep, maar in een sluis hoort het water te zakken. Langs de vaart stonden allemaal kinderen en grote mensen te zingen en te klappen. Al snel kwam het winkelcentrum in zicht.

Lees meer: Intocht in Appelscha

We gaan bijna weg..

Het wordt nu echt spannend. Het is natuurlijk een heel eind varen naar Nederland. De Weerpiet verwacht zelfs een beetje storm. Hopelijk worden er niet zo veel Pieten zeeziek. Dat is namelijk helemaal niet leuk hoor.

Zou het allemaal wel goed komen? Ik weet het niet, nu we bijna vertrekken wordt ik wel een beetje zenuwachtig.

Lees meer: We gaan bijna weg..

groepsfoto wit