Home

We gaan weer naar huis

Dag kinderen,

De Pieten en ik zijn weer klaar voor vertrek naar Spanje. Wat hebben we weer een gezellig bezoek aan Appelscha en Ravenswoud gehad. Het was soms heel hard werken voor ons maar als wij dan jullie blijde gezichten zien dan vergoedt dat alles.
Er is veel gebeurd sinds onze aankomst op 12 november. Door Klungelpiet is er in de voorbereiding al veel mis gegaan; de Pietmobiel die het niet meer deed, het grote boek dat weg was, het ongelukje meet Opapiet. Gelukkig gaat het met Opapiet, vooral dankzij jullie hulp en mooie tekeningen, weer een stuk beter zoals jullie hebben gezien.
Ook de verrassingstocht op vrijdagavond en het grote feest waren erg gezellig, maar natuurlijk ook de bezoekjes aan de scholen, sportvereniging, enzv.
Wij zijn eigenlijk nu best wel een beetje moe van het vele werk wat we gedaan hebben. We gaan een korte vakantie houden om daarna weer te beginnen met de voorbereidingen voor onze komst in 2017.

Graag willen Sinterklaas en alle Pieten jullie bedanken voor de mooie tekeningen en cadeautjes die we van jullie hebben gekregen, voor de mooie liedjes die jullie voor ons hebben gezongen en voor jullie aanwezigheid bij onze aankomst, het feest en zo meer. Ook willen wij de mensen van W.S.A. (Werkgroep Sinterklaas Appelscha) en de vele vrijwilligers bedanken voor hun medewerking aan een geweldig Sinterklaasfeest 2016.

Tot volgend jaar

Sinterklaas en alle Pieten